Nederlands English Deutsch
CLS
Web2

CANLINE-Systems: Historie en toekomst

Onze specialisten komen van origine uit de branche van magnetische opspan- en hefgereedschappen.

In de 60er jaren werd ons door de toenmalige blikfabrikant Thomassen & Drijver gevraagd om magneten te leveren, welke achter verticale transportbanden geplaatst werden. Op die wijze konden tussen de verschillende machines in het productieproces blikken omhoog- en omlaaggebracht worden.
Hieruit is een specialisme gegroeid ten behoeve van het storingsvrij transporteren van metalen producten en verpakkingen.

Werden er in de tijd van de eerste magnetische transportsystemen snelheden gerealiseerd van 100 tot 120 stuks per minuut, tegenwoordig zijn productiesnelheden van 2.400 stuks per minuut heel normaal.

Met name in de metaalverpakkingsbranche is CANLINE-Systems bij zowel producenten als afvulbedrijven een bekende internationale leverancier van transportsystemen.

De verpakkingswereld is voortdurend op zoek naar innovaties en verbeteringen in productieprocessen. Hierin spelen kortlopende marketingacties en concurrentie met betrekking tot verpakkingssoort een grote rol. Hierdoor neemt de vraag naar flexibele, snel omstelbare productielijnen toe.
Bovendien worden verpakkingen steeds lichter en productiesnelheden steeds hoger.

Door klantgerichtheid en toepassen van nieuwe materialen en technologieŽn is CANLINE-Systems in staat hiervoor oplossingen te bieden, met een hoge graad van efficiŽncy en flexibiliteit.
 

NIEUWborderright
bottom

Copyright © 2012 CANLINE SYSTEMS B.V. All Rights Reserved